Nízké ceny

Jezdíte rádi někam na výlety? Anebo navštěvujete nějaké restaurace? Pokud ano, tak vás samozřejmě nebude zajímat pouze prostředí navštíveného místa, ale taky ceny. A ceník je takový, který se specializuje na všechny ceny. V ceníku máte uvedené všechny ceny za dané produkty. Takže pokud vás zajímá, kolik stojí vaše oblíbená večeře, tak ceník je tady na prvním místě. Pamatuji si, jak jsem s přítelem velmi ráda jezdila na zámky. V dnešní době už to nejde, protože máme dvě malé děti a s malými dětmi se moc nepohodlně cestuje. A když bychom s přítelem jezdili takhle po zámcích, tak jsme si taky vždycky samozřejmě zašli někam do pěkné restaurace na oběd.

Ceník je přehledný.

Bohužel ale ceny byly vždycky vysoké. Zjistili jsme, že čím blíže k zámku, tak tím víc ceníky nahoru rostou. Na ceníku byly opravdu vysoké ceny. Takže jsme si vždycky s přítelem zajeli autem někam dál, kde už byly ceny přijatelnější. ceník se ale musí být udělaný podle toho, jak je kvalitní jídlo. A taky podle toho, jaká je velká porce. http://www.expres.cz/spravna-velikost-porce-0vz-/viral.aspx%3Fc%3DA170613_111408_dx-viral_beta Samozřejmě, že ceník si může udělat každý hostinský sám.

Mám ráda restaurace.

Ovšem ale je vždycky nejlepší hledat taky u konkurence. Protože pokud víme, jaké ceníky má konkurence, tak od toho se můžeme odvíjet. Já si myslím, že se tak nevyplatí mít úplně nízké ceny a úplně vysoké ceny, protože u nízkých cenách v ceníku ztratíme peníze a úplně u těch vysokých cenách v ceníku zase přijdeme o spoustu zákazníků. Protože je logické, že zákazník půjde tam, kde je to vždycky o něco levnější. V dnešní době je všechno drahé, tak se nedivte, když zákazník půjde tam, kde jsou ceníky Elmontech příjemnější. A kdybyste měli svou restauraci nebo nějaký podnik, tak jaké by jste si dali ceny vy sami? Kdyby to záleželo jen na mě, tak bych dala nízké ceny a raději měla nízkou marži. Alespoň bych měla stále plnou restauraci a o tom by mi tady šlo nejvíce.